GDPR og Cookies

  1. GDPR
    VantagePoint.dk gemmer dine oplysninger – navn, adresse, telefonnummer, e-mail, tilmelding til arrangement samt betalinger heraf. VantagePoint.dk bruger dine oplysninger til at sikre, at du får informationer om deltagelse på den begivenhed du har tilmeldt dig. VantagePoint.dk benytter tillige dine kontakt oplysninger, hvis der skulle opstå uforudsete problemer i forhold til det arrangement du har bestilt plads på. Det kan være ændring i dato, aflysning eller anden form ændring.

    Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet vil du også modtage tilbud/nyheder om andre kurser eller arrangementer med mindre du meddeler os at du ikke ønsker at modtage dette. Dette kan du selv af/tilmelde via din konto.
    Vi videregiver eller videresælger ikke dine oplysninger til tredje part.

    Der udsendes en deltagerliste til andre som har tilmeldt sig samme hold.
    Her benyttes dit navn (fornavn/efternavn) + by.

    Når du er oprettet som “bruger”/deltager via hjemmesiden har du følgende rettigheder:
    1. Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formålvi behandler oplysningerne, og om vi videregiver personoplysningerne til andre.
    2. Du har ret til at få berigtiget urigtige personoplysninger om dig.
    3. Du har i visse tilfælde ret til at få slettet visse af dine personoplysninger.
    4. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, sådan at vi kun opbevarer dine personoplysninger i en given periode.
    5. Du har ret til såkaldt dataportabilitet af de personoplysninger, du har afgivet til os, for så vidt angår de personoplysninger, som vi har indsamlet på baggrund af dit samtykke, eller fordi vi skal bruge personoplysningerne til opfyldelse af en kontrakt med dig.
    6. Såfremt vi har indhentet dit samtykke til en del af vores behandling af dinepersonoplysninger, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, hvorefter personoplysningerne indsamlet på baggrund af dit samtykke vil blive slettet. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, skal du henvende dig på den e-mail, der står i brevhovedet. Vi bestræber os på at gøre alt for at imødekomme dine ønsker vedrørende vores behandling af personoplysninger hvis du på trods heraf ønsker at klage, kan dette ske til Datatilsynet(www.datatilsynet.dk).
    7.Personoplysning om dig som gennem hjemmesiden kan ikke tilgås af andre end VantagePoint.
  2. Cookies
    Dine cookies håndteres af VantagePoint.dk. VantagePoint.dk er en del af “SnejNesotto Company Group”.

    Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det:
    Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam. En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

    Hvis du anmelder eller skriver en vurdering på hjemmesiden vil de oplysninger som du indtaster lejre sig i cookies på hjemmesiden. Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

    Hvis du benytter vores kontaktfunktion/kontaktformular sendes dine oplysninger direkte videre til VantagePoint.dk via mail, og gemmes ikke på hjemmesiden eller på en server “ude i verden”.

    Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser. Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

    Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

    Vi gemmer KUN dine cookies for at kunne aflæse trafik og optimere hjemmesiden. Intet andet. Helt simpelt.

    Besøgendes brug af BESKED-FUNKTION kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

    Kontakt VantagePoint.dk for yderligere information omkring GDPR, Cookies og privatliv