Om VantagePoint.dk

VantagePoint.dk henvender sig primært til alternative behandlere eller dig der gerne vil være det. Vi har også indhold der henvender sig til andre behandlere. Det kan er være akupunktører, fysioterapeuter eller andre manuelle behandlere.

VantagePoint.dk udbyder en bred palet af kurser og fagligt indhold, således vi kan være Vestjyllands 1.valg i forhold til uddannelse og videreuddannelse af behandlere. Vi har også kurser i ledelse, hvis du som klinikejer mangler nye værktøjer til at styre din virksomhed.

Hos VantagePoint.dk i Struer, får du faglighed og en bred vifte af kurser og faglig input
som du let kan anvende efterfølgende. Dette uanset om du er behandler eller på vej til at blive det. VantagePoint.dk giver dig mulighederne for at udvikle dig.

VantagePoint.dk afholder også kurser og aktiviteter hvor du ikke behøver at være behandler eller til “det alternative” for at kunne deltage.


Kurser for alle

Hos VantagePoint.dk er der noget for alle – også dig der ikke er behandler, men som måske vil være det på sigt. Vi har “åbne kurser” hvor alle kan deltage

VantagePoint.dk har kurser og faglig udvikling på en bred palet

Læs mere om ÅBNE kurser her

For behandlere

VantagePoint.dk udbyder kurser og efteruddannelse til behandlere. Du finder både RAB-kurser, workshops og “Brush-ups” hos VantagePoint.dk

Priserne er under “For behandlere” er excl. moms da det er faglig udvikling af din uddannelse.

Se mere for behandlere her

Ledelse

Har du brug for ny retning eller nyt input i din “klinik-ledelse” eller nye perspektiver på hvordan du formidler og udvikler din praksis?

Som “selvstændig leder” kan du også deltage på vores ledermoduler, selvom du ikke er klinikejer.

Læs om Ledelse her

Spørgsmål

Hvor

VantagePoint.dk afvikler langt de fleste kurser og workshops i BusinessPark Struer, hvor vi har super gode faciliteter til alle størrelser kurser eller workshops. På alle kurser der er forplejning efter hvad der står ud for begivenheden, så du skal ikke selv medbringe dette.

Tilmelding

For at kunne deltage i begivenheder hos VantagePoint.dk skal du tilmelde dig via hjemmesiden udfor det du ønsker at deltage i. Betaling foregår via bankoverførsel, hvor du opgiver “navn + bookingnummer” (ordre nummer). Øvrige handelsbetingelser kan du læse her.

Med i prisen

På alle kurser og arrangementer hos VantagePoint.dk er der forplejning med i prisen. Ud for hvert arrangement står der hvilken forplejning der er med. Har du særlige kosthensyn skal du selv huske at angive dette på din tilmelding. Der udstedes diplom efter hvert kursus.

Undervisere

VantagePoint.dk har en lang række Freelance-underviserer ansat i konsulentfunktioner, således du som deltager eller kursist kan få den bedste underviser til de kurser og arrangementer der udbydes. Underviserne er angivet ud for hvert kursus så du kan se hvem der står for undervisningen inden du tilmelder dig. – Det syntes vi er go stil.

Handelsvilkår og fortrydelse…

Du kan læse som handelsvilkår og fortrydelsesret her
Den korte version er: JA, – du har 14 dages fortrydelsesret, efter din tilmelding.
Du har også 14 dages betalingsfrist (bankoverførsel), som er de samme første 14 dage.
Efter dette bliver det lidt kompliceret, men det kan du læse mere om under “vilkår”

Kontakt

Du kan kontakte VantagePoint.dk lige her