VantagePoint
zoneterapeutuddannelse, kurser og faglig udvikling

Om VantagePoint.dk

VantagePoint.dk udbyder uddannelsen til zoneterapeut, og derudover en lang række forskellige kurser og workshops i relation til dette. Basen for VantagePoint er “zoneterapi som fag”, hvorfor dette også er det primære fokus i øjeblikket. Over tid er det forhåbningen at der kommer flere uddannelser hos VantagePoint.

For at styrke fagligheden for de studerende på zoneterapeut-uddannelsen hos VantagePoint udbydes der en bred vifte af fag, kurser og “åbne arrangementer” – alle med fagligt indhold, således VantagePoint kan være Vestjyllands 1.valg i forhold til uddannelse og videreuddannelse af zoneterapeuter. Der er også kurser i ledelse, hvis du som klinikejer mangler nye værktøjer til at styre din virksomhed

I øjeblikket er det primære fokus som nævnt at uddanne zoneterapeuter i Vestjylland, men fagudvalget er bredt og der er åben for deltagelse på flere af de forskellige aktiviteter. Derfor kan du også deltage hvis du er Fysioterapeut, frisør, massør eller anden form for behandler.
Hos VantagePoint.dk i Struer, får du faglighed og en bred vifte af kurser og faglig input som du let kan anvende efterfølgende. Dette uanset om du er behandler eller på vej til at blive det. VantagePoint.dk giver dig mulighederne for at udvikle dig.


VantagePoint.dk afholder også kurser og aktiviteter hvor 
du ikke behøver at være behandler eller til “det alternative” for at kunne deltage.


Spørgsmål

Hvor

VantagePoint.dk afvikler langt de fleste kurser og workshops i BusinessPark Struer, hvor vi har super gode faciliteter til alle størrelser kurser eller workshops. På alle kurser der er forplejning efter hvad der står ud for begivenheden, så du skal ikke selv medbringe dette.

Tilmelding

For at kunne deltage i begivenheder hos VantagePoint.dk skal du tilmelde dig via hjemmesiden udfor det du ønsker at deltage i. Betaling foregår via bankoverførsel eller mobilepay. Øvrige handelsbetingelser kan du læse her.

Med i prisen

På alle kurser og arrangementer hos VantagePoint.dk er der forplejning med i prisen. Ud for hvert arrangement står der hvilken forplejning der er med. Har du særlige kosthensyn skal du selv huske at angive dette på din tilmelding. Der udstedes diplom efter hvert kursus.

Undervisere

VantagePoint.dk har en lang række Freelance-underviserer ansat i konsulentfunktioner, således du som deltager eller kursist kan få den bedste underviser til de kurser og arrangementer der udbydes. Underviserne er angivet ud for hvert kursus så du kan se hvem der står for undervisningen inden du tilmelder dig. – Det syntes vi er go stil.

Handelsvilkår og fortrydelse…

Du kan læse som handelsvilkår og fortrydelsesret her
Den korte version er: JA, – du har 14 dages fortrydelsesret, efter din tilmelding.
Du har også 14 dages betalingsfrist (bankoverførsel), som er de samme første 14 dage.
Efter dette bliver det lidt kompliceret, men det kan du læse mere om under “vilkår”

Kontakt

Du kan kontakte VantagePoint.dk lige her