Kommunikation og formidling, 4 onsdage nov. – dec ’21 (24 timer)

DKK5.800,00

Kommunikation og formidling

4 onsdage i nov. og dec. ’21 | 09.00 – 15.30

Undervisningsdage: 17.11, 24.11, 01.12 og 8.12 – 2021
Forplejning: rundstykker, formiddagsfrugt, middagsmad, eftermiddagskaffe, vand/kaffe/te.

12 på lager

Beskrivelse

Kommunikation og formidling

et teoretisk forløb omkring kommunikation, formidling og didaktik i en mindre organisation eller i en enkeltmands-virksomhed.

 

Som leder i det private, på det liberale område og måske som leder af en større behandlerklinik er står man ofte alene med sine refleksioner over hvordan man får formidlet, kommunikeret og fortalt den gode historie. Mange gange ved man godt hvad man vil sige – men man har svært ved at får det vinklet rigtigt.
Kommunikation, formidling og didaktiske overvejelser er vigtige værktøjer for alle.

 

Indhold:

Kurset “kommunikation og formidling” er rettet mod dig der vil have en dybere teoretisk indsigt i kommunikation og formidling. På kurset får du sparring og mulighed for fælles refleksion med de andre deltagere i forhold til case-baseret dialog, med afsæt i velafprøvet teori.

Du vil blive introduceret for konkrete kommunikationsværktøjer af teoretisk art, tillige med modeller og alt sammen spejlet ud i virkeligheden, hvorfor også dine input er vigtige i undervisningen.

På kurset vil du få indsigt i en række centrale aspekter indenfor kommunikation, formidling og didatik. Vi vil over de fire undervisningsgange lave forskellige øvelser der tillige kan give afsæt for brug af den givne teori. Kommunikation herunder din personlige kommunikation, kommunikation på sociale medier, kommunikation på skrift eller i tale vil også blive sat op til dialog og refleksion.

På kurset arbejder vi med problemstillinger fra virkeligheden og finder sammen løsninger som du efterfølgende kan tage direkte hjem til din egen praksis. Derfor vil dine erfaringer fra egen virksomhed og arbejdsliv være vigtige elementer i undervisningen.

Målgruppe

Modulet er for dig der gerne vil lære mere om kommunikationsteori, formidling og didaktik.
“Kommunikation og formidling” henvender sig til både ledere, undervisere og klinikejere som vil bygge ny viden på det at drive klinik. Det kan være du er klinikejer, leder i en privat virksomhed eller har anden relevant baggrund for deltagelse – hvor du kan bibringe med gode refleksioner fra virkeligheden. Det kan også være du er “helt ny indenfor ledelse” og det er også helt fint.


Evaluering

Undervisningen afsluttes med kursusbevis.

Al den brugte teori på de fire undervisningsgange vil blive gennemgået af underviser. Det er hensigten at deltagerne på forhånd, fra gang til gang, har læst fremsendt undervisningsmateriale som gennemgås på undervisningsgangene. Der laves gruppeøvelser til refleksion og der inddrages cases fra deltagernes egen praksis som kobles sammen med teorien.

 

Undervisningsdatoer:
17.11, 24.11, 01.12 og 8.12 – 2021, alle dage 09.00 – 15.30

 

Timer:
24 undervisningstimer

 

Med i prisen:
forplejning, grundbøger og kursusbevis.

 

Sted: BusinessPark Struer, lokale “tilgår”

 

Underviser

Jens Ottosen, RAB-Zoneterapeut
uddannet zoneterapeut i 2012
Løbende videreuddannelse

CV.:
læreruddannet 2005
tidligere konstitueret skoleleder i Holstebro Kommune
tidligere viceleder i Holstebro Kommune i 4 år.

Diplom i Ledelse i det offentlige 2020

*forandringsledelse
*styring og strategi
*ledelse, medarbejdere og faglig udvikling
*økonomisk ledelse
*kommunikation
*det personlige lederskab

øvigt:

selvstændig behandler: StruerZoneterapi.dk