Massage – forside og arme, 6 timer, 21aug. ’21

DKK1.500,00

Massage – forside og arme

21.august 2021 | 09.00 – 15.30

Forplejning: rundstykker, formiddagsfrugt, middagsmad, eftermiddagskaffe, vand/kaffe/te.

10 på lager

Beskrivelse

Massage – forside og arme

Grundkursus i massage for forside og arme.

 

Dette kursus er til dig der vil have et godt grundkursus i massage i “forside og arme”.

Undersøgelser og erfaringer viser, at rigtig mange funktionelle problemer i nakke, skulder og arm udspringer fra armens muskelbindinger. Der er mange der “tror” de er gode til at give massage på skulde og nakke, men problemerne kan lige så godt starte fra muskler på forsiden og stråle om på bagsiden.

Muskler på forsiden dækker ikke kun øvre brystkasse, men har også vedhæftninger helt ned til maven. Maven er derfor også et vigtigt område i forhold til massage og muskelspændinger. I øvrigt kan man som massør var opmærksom på core-musklerne på dem man giver behandling.

Ved at arbejde omkring m.rectus abdominis, kan man som massør tillige løsne for spændinger der stammer fra mentale ubalancer. Som massør kan man tillige arbejde på den peristaltiske funktion, som kan være nedsat af mange årsager. Det kan være kost, medicin, manglende motion eller noget emotionelt.

Massages teknikker omkring forside og arme er et meget praktisk kursus for nybegyndere. Det kan være du vil vide mere om massage til “husbehov” eller det kan være du vil begynde at uddanne dig til behandler. Alle er velkomne på dette kursus. Kurset afvikles efter “best practice” og “learning by doing” hvorfor der er mere fokus på at lære teknikker, frem for teori fra en bog.

Efter endt kursus vil du være i stand til at lave en god massage af brystregionen, og arme, samt mave området.

 

Sted: BusinessPark Struer, Mødelokale 2, hal 2. Benyt hovedindgangen. Du hentes i døren.

Kursets opbygning

Dette weekend kursus sætter dig i stand til at kunne udføre en god massage for “forside og arme”.

Vi kommer forbi alle de vigtige muskelgrupper, musklernes navne og ikke mindst hvordan du på en god måde både laver en god massage og samtidig passer på dig selv i forhold til belastning af hænder/ryg under behandlingen.

Underviser

Karin Haagaard
Lægeeksamineret idrætsskademassør fra Lasota Terapi Akademi i Aalborg.
Selvstændig massør med egen klinik og med tilknytning til lokale sportsforeninger