Mentalitet i Ledelse, 9.-10.okt ’21 (12 timer)

DKK2.400,00

Mentalitet i Ledelse

9.-10.oktober (weekend) | 09.00 – 15.30

Forplejning: rundstykker, formiddagsfrugt, middagsmad, eftermiddagskaffe, vand/kaffe/te.

12 på lager

Beskrivelse

Mentalitet i Ledelse

Denne workshop arbejder ud fra emnet “Mentalitet i ledelse“, det ud fra en sence-making tilgang der gøre, at vi kommer til at arbejde psykologisk og dybere ned i lederens styring og paradigmer i dagligdagen. Sammen med styring og paradigmer følger også et naturligt og vågent øje på selve mentaliteten i ledelse.

At være en god leder – tror man de er, og det kan være de har ret. Men ingen ved det…Dog kan vi ved hjælp af teori, spørgeteknikker og cases-studies, arbejde med selve mentaliteten i ledelse.

Workshoppen omkring “mentalitet i ledelse” fra VantagePoint, handler i stor grad om, at træne den enkelte leder. Der skal fokus på den mentale træning – og vi giver dig et indblik i dette via vores workshop. Workshoppen er ikke kun for ledere og/eller enkeltpersoner, men er i lige så høj grad henvendt til grupper.

Formålet med at træne sin mentalitet som leder er, at give dig selv kontrollen over dine tanker. De fleste mennesker glemmer dog det mentale arbejde, hvorfor “kampen er halvt tabt på forhånd“. Når du står i en situation bliver tanker til ord, som bliver til sætninger og nogen tolker ud af dette. I genspejlet af dette hos modtager – kan man som afsender hurtigt opfange visualiseringer og indtryk der gør man forholder sig anderledes og reflekterede over det man lige gjorde og sagde.

Store sportstjener arbejder rigtig meget med den mentale træning som en del af dagligdagen. De rigtig store har endda direkte mentale trænere tilknyttet – det behøver dy nødvendigvis ikke, men det er givet godt ud at få styr på sin mentale balance når man skal være leder. Det er netop mentaliteten i ledelse der gør forskellen.

I denne workshop vil deltagerne får testet deres evner indenfor hurtighed, reflekser og få et oplæg omkring, hvordan mental-trænere bruges i sportens verden. Ved at arbejde med mentaltræning som leder eller som et team, vil man lettere kunne overvinde uønskede tilstande som…

  • Udbrændthed
  • Lavt selvværd
  • Dårlig selvtillid
  • Stress
  • Angst
  • Angstanfald
  • Tristhed

 

Undervisningsdatoer:
9.-10.oktober 2021. Begge dage 9-15.30

 

Timer:
12 undervisningstimer

 

Med i prisen:
forplejning

 

Sted: BusinessPark Struer, lokale “tilgår”

 

Underviser

Jens Ottosen, RAB-Zoneterapeut
uddannet zoneterapeut i 2012
Løbende videreuddannelse

CV.:
læreruddannet 2005
tidligere konstitueret skoleleder i Holstebro Kommune
tidligere viceleder i Holstebro Kommune i 4 år.

Diplom i Ledelse i det offentlige 2020

*forandringsledelse
*styring og strategi
*ledelse, medarbejdere og faglig udvikling
*økonomisk ledelse
*kommunikation
*det personlige lederskab

øvigt:

selvstændig behandler: StruerZoneterapi.dk