Styringsdesign i organisationer, 4 onsdage efteråret ’21 (24 timer)

DKK5.800,00

Styringsdesign i organisationer

4 onsdage i okt. og nov. ’21 | 09.00 – 15.30

Undervisningsdage: 06.10, 27.10, 03.11 og 10.11 – 2021
Forplejning: rundstykker, formiddagsfrugt, middagsmad, eftermiddagskaffe, vand/kaffe/te.

12 på lager

Beskrivelse

Styringsdesign i organisationer

et teoretisk forløb omkring styringsdesign og strategiarbejde i en mindre organisation eller i et enkeltmands-virksomhed.

 

Som leder i det private, på det liberale område og måske som leder af en større behandlerklinik er står man ofte alene med sine refleksioner over de forandringer man kan stå i, når man skal planlægge og (forsøge at) styre sin organisation, klinik eller et mindre firma  gennem en ny udvikling.

Indhold:
Kurset tager udgangspunkt i at langt de fleste organisationer – store som små – arbejder ud fra en strategi. Men hvad betyder det at arbejde med en strategi og hvad vil det faktiske sige at “arbejde strategisk”?
I organisationer findes der flere niveauer at arbejde på og særligt inden for mindre virksomheder som “enkeltmands-klinikker” eller lidt større klinik-fællesskaber vil der altid på et tidspunkt skulle etableres en strategi. Alle vil gerne lægge en god strategi og være fokuseret på dette, men hvornår er en strategi god og hvordan kan man måle effekten?

Styring, ledelsesdesign og organisationsudvikling (hos store som små virksomheder) smelter i disse år sammen, da meget at den teori der findes på området arbejder med RELATIONER. Netop denne kobling mellem ledelsesteori og relationer er vigtigt at forholde sig til. Derfor har dette kursus også høj relevans ude i det daglige arbejde i klinikkerne og i de mindre selvstændige firmaer.

På kurset “Styringsdesign i organisationer” vil der blive skabt en ramme for strategisk tænkning og refleksion over egen praksis. Der gennemgås en række teorier og strategiske perspektiver og der arbejdes med hvordan de kan finde anvendelse i forskellige cases.
Det er kursets formål, at du som deltager efterfølgende kan tænke strategisk og finde det rette værktøj til det rette design.

 

Målgruppe

Modulet er for dig der gerne vil lære mere om styring og ledelsesdesign i organisationer.
“Styringsdesign i organisationer” henvender sig til både ledere, undervisere og klinikejere som vil bygge ny viden på det at drive klinik. Det kan være du er klinikejer, leder i en privat virksomhed eller har anden relevant baggrund for deltagelse – hvor du kan bibringe med gode refleksioner fra virkeligheden. Det kan også være du er “helt ny indenfor ledelse” og det er også helt fint.


Evaluering

Undervisningen afsluttes med kursusbevis.

Al den brugte teori på de fire undervisningsgange vil blive gennemgået af underviser. Det er hensigten at deltagerne på forhånd, fra gang til gang, har læst fremsendt undervisningsmateriale som gennemgås på undervisningsgangene. Der laves gruppeøvelser til refleksion og der inddrages cases fra deltagernes egen praksis som kobles sammen med teorien.

 

Undervisningsdatoer:
Undervisningsdage: 06.10, 27.10, 03.11 og 10.11 – 2021.  Alle dage 9-15.30

 

Timer:
24 undervisningstimer

 

Med i prisen:
forplejning, grundbøger og kursusbevis.

 

Sted: BusinessPark Struer, lokale “tilgår”

 

Underviser

Jens Ottosen, RAB-Zoneterapeut
uddannet zoneterapeut i 2012
Løbende videreuddannelse

CV.:
læreruddannet 2005
tidligere konstitueret skoleleder i Holstebro Kommune
tidligere viceleder i Holstebro Kommune i 4 år.

Diplom i Ledelse i det offentlige 2020

*forandringsledelse
*styring og strategi
*ledelse, medarbejdere og faglig udvikling
*økonomisk ledelse
*kommunikation
*det personlige lederskab

øvigt:

selvstændig behandler: StruerZoneterapi.dk